Die verband tussen opstandsboniteit van Pinus radiata en grondeienskappe - Joubert, G.P.J.(Gert Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.