Lebesgue-konstantes en Gibbs se verskynsel vir verskillende sommasiemetodes - Moedinger, Werner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.