n Genetiese ontleding van 'n geslote Wit Leghorn trop - Strydom, G. S.(Gerhardus Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.