n Genetiese studie met Suid-Afrikaanse lusern (Medicago sativa L.) - Pakendorf, K. W.(Klaus Werner) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.