n Ondersoek na sommige nuwe radionukliede met massagetalle 141-144 en die ontwikkeling van die nodige radiochemiese skeidingsprosedures in verband daarmee - Malan, H. P.(Herman Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.