n Ondersoek van die karsinogene en ko-karsinogene werking van cholest-6-een en cholesta-1,3,6-trieen - De Kock, D. H.(Daniel Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Sc.) -- Stellenbosch.