n Studie oor die bepaling van teelwaarde vir agronomiese meriete by koring - Jordaan, J. P.(Johannes Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.