'n Studie van swangerskapsanemie met spesiale verwysing na die Kaapse kleurling - Retief, Francois Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.