Persoonlikheidsdinamiek in die pastoraat : 'n teologies-sielkundige studie van die pastorale persoonlikheid met besondere verwysing na die plek en funksie van persoonlikheidsvorming in teologiese opleiding - Jonker, Johannes Petrus Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1965.