Seisoensopname van fosfaat deur die druiwe-cultivar Alphonse Lavallee, gekweek by twee fosfaatvoedingspeile in sandkultuur - Pienaar, P. J. (Pieter Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1965.