Die doeltreffendheid van meelblom saam met eierproteiene as verdikkingsmiddel vir 'n slaaisous soos bepaal deur die metode van bereiding - Esterhuizen, Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.