Die gaschromatografiese analise van die hoofbestanddele van suurlemoenolie - Louw, L. M.(Lukas Maree) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.