Die invloed van fosfaatbemesting en 'n snybehandeling op die groei en chemiese samestelling van rooigras (Themeda triandra Forsk.) - Strauss, J. M.(Johannes Matheus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.