Die uittoets van 'n in vitro-tegniek vir die voorspelling van die verteerbaarheid van ruvoere - Engels, E. A. N.(Elias Albertus Nel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.