Die verhouding tussen die Messias en God in die Ou Testament : 'n eksegetiese en openbaringshistoriese studie - De Beer, Rudolf Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1966.