Enkele konsekwensies van Paul Tillich se metodologiese, epistemologiese en ontologiese voorveronderstellings, met besondere verwysing na die etiese norm - Du Toit, D. A.(Daniel Albertus),1942- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.