n Histologiese ondersoek van die larwale spysverteringskanaal en aanverwante strukture in Metahepialus xenoctenis Meyr (Lepidoptera: Hepialidae) - Honiball, F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.