n Ondersoek van die polarografiese metode vir die analise van 'n spoorelementoplossing - Homagk, Karl Max (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.