n Studie van die verband tussen ouksieninhoud en vrugval van Malus domestica Borkh. Granny Smith - Fourie, M. P.(Marius Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.