n Vergelyking tussen dierlike en plantaardige proteiensupplemente in kalfaanvangsmele - Fourie, Benjamin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.