n Vergelyking tussen gekorrelde en gekerfde ruvoerrantsoene in die invloed op woleienskappe van merinoskape - De Waal, A. N.(Albertus Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.