Rekenontsporinge by die laerskoolkind : 'n ortopedagogies-ortodidaktiese ondersoek - Odendaal, J. A.(Jacqueline Antoinette) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.