Waarskynlikheidsverdelings en statistiese toetse vir die vergelyking van die sensitiwiteite van afhanklike en onafhanklike proewe - Schoeman, A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.