Welsynsdienste vir Kleurlinge : 'n opname van die dienste deur partikuliere welsynsorganisasies gelewer aan die Kleurlingbevolking van Wes-Kaapland - Heydorn, Gertrud E. C.(Getrud Elizabeth Charlotte) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.