Determinante van leierskap : 'n eksperimentele ondersoek van studenteleiers - Saayman, Elisabeth A.(Elisabeth Anna Malherbe) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.