Die dinamiese teorie van diffraksie-elektronmikroskopie met toepassing op kontrasberekenings by dun metaalfolies - Louw, Jacobus Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.