Die doeltreffendheid van wolproduksie van hoe en lae wolproduserende merino-ooie gedurende dragtigheid, laktasie en 'n droe fase - Groenewald, G. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.