Die eksamenstelsel ten opsigte van blanke leerlinge onder die Kaaplandse onderwysdepartement, 1910-1964 : 'n histories-kritiese oorsig - Smit, E.(Etienne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.