Die erflike variabiliteit in die slageienskappe van drie braaikuikenrasse - Joubert, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.