Die invloed van koolhidraataanvullings op die inname, metabolisme en benutting van die stikstof en energie van groen weidingsmateriaal deur skape - Du Plessis, Gerald Franque (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.