Die invloed van 'n 1-naftiel-N-metielkarbamaat bespuiting op vrugval en die voorkoms van gibberellienagtige stowwe in vrugte van Malus domestica Borkh, cultivar Granny Smith - Smit, C. J.(Christoffel Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.