Die invloed van temperatuur en kristalgrootte op die uitruiling van monovalente katione aan ammonium-molibdatofosfaat - Retief, W. L.(Willem Liebenberg) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.