Die motief van triomf-in-mislukking in die filosofie van Karl Jaspers - Conradie, Hennie,1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.