Die sitochroomoksidase-aktiwiteit van longweefsel tydens ontwikkelende pneumokoniose - Bester, Johanna Catharina Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.