Die taak van die gesinsorganisasie met betrekking tot die lewensonderhoud van die finansieel hulpbehoewende- en sorgbehoewende blanke kind in Suid-Afrika - Jordaan, Gerhardus Paulus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.