Die verband tussen die bloedcholesterolinhoud en persoonlikheidseienskappe : 'n eksperimentele studie - Nel, Elizabeth M.(Elizabeth Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.