Koronere bloedvloei en miokardiale energiemetabolisme by geisoleerde linker en regter ventrikulere hipertrofie - Lewis, C. M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.(Geneeskunde)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.