Lees- en spelontsporinge by die laerskoolkind : 'n ortopedagogiese taaldiagnostiseringsondersoek - Louw, F. J. J.(Floris Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.