n Motiveringsanalise van die blanke wynverbruiker in Wes-Kaapland - Hugo, G. F.(Gabriel Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.