n Ondersoek na die aard van die faktore wat van belang is by die ontwikkeling van 'n program van werkersbeoordeling - Fourie, L. C. M.(Louis Christoffel Matthys) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.