n Ondersoek na die doeltreffendheid van die deursypelingsmetode en die spreivonkmetode by die ontleding van blaarmonsters in oplossingvorm - Eksteen, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.