`n Studie van sorbitolmetabolisme in Santa Rosa-pruime, met verwysing na inwendige verval - De Villiers, O. T.(Ockert Tobias) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.