n Vergelyking tussen die vervoer en hantering van varsmelk in massa en in kanne, in die Kaapse Skiereiland - Kritzinger, N. M.(Nicolaas Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.