Sosiale verhoudinge en werkverrigting van twee groepe Suid-Afrikaanse nywerheidswerkers : 'n vergelykende studie - Muller, H. P.(Helgaard Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.