Virginiese tabak : 'n benadering tot veredeling met inagname van hoe kwaliteit - Nieuwenhuis, J. H.(Jacob Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.