Aspekte van die vroee embrioniese ontwikkeling by die angorabok en die invloed van voeding daarop - Marais, J. F. K.(Johannes Frederick Klopper) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.