Die betekenis van die begrip 'werklikheid' : 'n studie oor die funksie van die begrip 'werklikheid' in die denke van C.A. van Peursen en A.E. Loen - Louw, D. J.(Daniël Johannes),1944- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.