Die evaluasie van teelmeriete in koringteelprogramme - Jordaan, J. P.(Johannes Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.