Die gebruik van radioaktiewe isotope in die beoordeling van die sirkulasie van die geisoleerde, geperfuseerde nier - Van Heerden, Philippus Daniel Riekert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.