Die invloed van die 'resj' in die Noordwes-Semitiese tale op die laringale konsonante - Pienaar, D. N.(Daniel Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1968.